Bacontandpasta – Tandpasta med baconsmag

BacontandpastaHvis der er noget som de fleste mænd kan lide, så er det bacon. Bacon er uhyre populært blandt mænd (og også mange kvinder, som dog ikke lige altid vil indrømme det). Men der kommer altid et tidspunkt på dagen, når man børster tænder, hvor man fjerner al smag af bacon og hvor der så er udsigt til mange timer uden baconsmag i munden. Det er jo ganske forfærdigt…

Det er ikke sjovt at børste sine tænder og dermed fjerne al smag af bacon. Men nu er løsningen kommet.

Bacontandpasta – Tandpasta med baconsmag

Der er blevet udviklet en tandpasta med baconsmag. Det er da en fantastisk opfindelse, for alle bacon-hungrende mænd (og kvinder?).

Nu kan man børste sine tænder, og uden at få sprængt hele hovedet med mint smag, så kan man bevare smagen af bacon. Det er sågar muligt at bevare den hele natten og derefter vågne med en smag af bacon i munden. Hvilken nydelse.

Mange tror ikke på at det findes. Men det gør det rent faktisk. Se bare dette billede af en glad mand:

Tandpasta med baconsmag

Dog må man jo sige at tandpastaen nok mest er udviklet for sjov og at dens kvaliteter måske ikke er helt i top. Her fra tandblegningsguiden.dk opfordrer vi derfor til at man ihvertfald kombinerer denne tandpasta med en anden mere almindelig tandpasta.

Men det udelukker ikke, at det er en rigtig sjov gimik, lige at kunne hive denne tandpasta op af toilettasken på sommerturen med gutterne eller andet. Så er man da sikker på at få misundelige blikke fra de andre.

Bacontandpastaen kan købes til meget rimelige priser her.

 

Speak Your Mind

*