Tandblegning Bornholm

Tilføj tandklinik herBor du på Bornholm, vil du helt sikkert gerne have en tandlæge på øen også. Der findes en række tandlæger på Bornholm, som også alle udfører tandblegning. Så hvis du leder efter et sted at få udført tandblegning på Bornholm, så kan du finde det herunder.

Det gælder selvfølgelig også hvis du er på ferie på Bornholm. Hvorfor ikke benytte ferien til at få flotte hvide tænder, så du kan vende hjem både solbrændt og med skinnende hvide tænder. Det er jo nærmest dobbelt gevinst.

Herunder kan du se en oversigt over tandklinikker der udfører tandblegning på Bornholm. Klik ind på deres hjemmeside for at se yderligere oplysninger:

Tandlæge Niels Dam
Nansensgade 7
3740 Svaneke
56 49 62 07
Hjemmeside 
Hjørnetanden
Lindevej 17
3782 Klemensker
56 96 66 00
Hjemmeside
Tandlæge Camilla Ulrich
Tandlægehuset
Østervoldgade 4
3700 Rønne
56 95 10 10
Hjemmeside
Tandfeen-Bornholm
Nørregade 8
3790 Hasle
56 94 60 30
Hjemmeside
Tandlægerne Østermarie
Torvegade 12
3751 Østermarie
56 47 00 35

 

Hvis du vil have foretaget en tandblegning på Bornholm, kan du kontakte en af disse tandlæger, som alle tilbyder tandblegning som en del af deres behandlinger.

Bornholm lægger i Region Hovedstaden, men er selvfølgelig lidt isoleret, så det er ikke så nemt at tage hen til tandlæger i andre regioner. Men hvis du bor på Bornholm, kan du jo også få udført tandblegningen på en rejse. Du kan se vores oversigt her, over tandlæger der udfører tandblegning i andre byer i Danmark.

Du kan også selv udføre din tandblegning i trygge rammer hjemme hos dig selv. Det er både billigere og nemmere, da du kan udføre det præcis når du selv har tid. På nettet kan du bestille et tandblegningskit til ca. 500 kroner, hvor der følger både en skinne og en blege pasta med. Det er en rimelig skånsom måde at blege tænderne på, selvom det jo nok ikke kommer helt på niveau med en professionel udførelse hos en tandlæge.

Speak Your Mind

*