Tandblegning Hillerød

Tilføj tandklinik herHer kan du se oversigt over tandklinikker i Hillerød hvor du kan få bleget dine tænder. Tandlægerne bliver nævnt i tilfældig rækkefølge, så de øverste er ikke nødvendigvis dem vi anbefaler mest. Du kan klikke videre til deres egen hjemmeside for at se mere om deres priser og anden information.

PSH Tandlægecenter
Frederiksgade 2
3400 Hillerød
48 26 76 86
Hjemmeside
Godt Smil Tandlægerne Hillerød
Huginsvej 1F
3400 Hillerød
44 22 41 10
Hjemmeside

Hvis du vil have foretaget en tandblegning i Hillerød, kan du kontakte en af disse tandlæger, som alle tilbyder tandblegning som en del af deres behandlinger.

Hillerød lægger i Region Hovedstaden, så hvis der skulle være optaget eller lang ventetid hos nogle af tandlægerne i Hillerød, kan du jo prøve at kontakte en tandlæge i en af nabobyerne. Du finder vores oversigt her.

Du kan også selv udføre din tandblegning i trygge rammer hjemme hos dig selv. Det er både billigere og nemmere, da du kan udføre det præcis når du selv har tid. På nettet kan du bestille et tandblegningskit til ca. 500 kroner, hvor der følger både en skinne og en blege pasta med. Det er en rimelig skånsom måde at blege tænderne på, selvom det jo nok ikke kommer helt på niveau med en professionel udførelse hos en tandlæge.

Speak Your Mind

*