Hvide tænder

Vil du også gerne vide, hvordan du får hvide tænder. Så skal du læse med herunder, hvor vi giver en række gode råd til, hvordan du får hvide tænder.

Det første og bedste råd til at få hvide tænder er god tandhygiejne. Med en god tandhygiejne når du klart længst i håbet om at få hvide tænder. God tandhygiejne betyder, at du børster dine tænder mindst to gange om dagen, men også at du bruger tandtråd og går til tandlægen en gang hvert halve år. Følger du disse simple råd, så er du godt på vej til at få hvide tænder. Både nu og i fremtiden.

Derudover kan det være en god idé, at holde øje med, hvilke fødevare du indtager. Mange fødevarer kan være med til at give dine tænder misfarvninger, og det betyder, at dine hvide tænder langsomt kan forsvinde. Du skal især være opmærksom på kaffe, the og andre kraftigt farvede fødevarer. Uanset om dine fødevarer er farvet naturligt eller med tilsætningsstoffer, kan de risikerer at farve dine hvide tænder med det pigment, som de indeholder.

Sidst men ikke mindst skal du i den grad holde dig fra rygning. Rygning ødelægger dine hvide tænder fuldstændig. Hurtigt kan der ses rester af nikotin af tjære på dine ellers hvide tænder. Sørg derfor for at stoppe med at ryge så snart som muligt, hvis du vil beholde dine hvide tænder.

Der findes dog også nogle fødevarer, der kan hjælpe dig med at opretholde dine hvide tænder. Forskere mener at vide, at nogle madvarer aktivt hjælper til med at beholde dine hvide tænder i længere tid. Blandt andet skulle både selleri og jordbær kunne hjælpe, hvis du gerne beholde dit hvide smil. Disse sunde fødevare kan dog ikke klare hele arbejdet alene, og derfor er det meget vigtigt, at du sørger for at børste dine tænder mindst to gange dagligt, hvis du vil beholde dine hvide tænder.

Kort sagt skal du altså være opmærksom på dit indtag af fødevare, men vigtigst af alt, så hold den gode tandhygiejne. Sådan får du nemmest hvide tænder.

En anden løsning til hvide tænder

Er det helt umuligt at holde dig fra tandskadelige sager, eller synes du blot dine hvide tænder er blevet en smule misfarvede, så er der heldigvis stadig råd at hente. Du kan nemlig købe dit eget tandblegningskit, der gør det nemt for dig at få dine hvide tænder tilbage i en fart. Et tandblegningskit kan du bruge hjemme hos dig selv, og kan nemt og hurtigt hjælpe dig med at få dine hvide tænder tilbage. Et tandblegningskit må dog aldrig blive en erstatning for god tandhygiejne. Sørg derfor for altid at børste dine tænder grundigt, og brug et tandblegningskit, hvis du ikke føler, at dine tænder kan blive hvide uden. Det bedste råd er dog stadig, at du ikke går på kompromis med din tandbørstning.

Køb tandblegning her