Hvide tænder med bagepulver

Hvide tænder med bagepulverEn af de ting vi mennesker går op i omkring vores udseende er at have hvide tænder. Næsten alle stjerner på tv har flotte hvide tænder og det ideal vil vi gerne forsøge at leve op til alle sammen.

Men hvad gør man så hvis ikke man tjener helt så mange penge som stjernerne på tv, som nemt kan betale diverse tandlæger i dyre domme for at få behandlet deres tænder, så de skinner og er helt hvide?

Man må prøve at se om man kan få fine hvide tænder på andre måder. En af disse måder er selvfølgelig ved at børste tænder. Hvis man børster sine tænder mindst 2 gange om dagen, vil man kunne forsinke processen med at få misfarvede tænder. Men det er ikke en metode der kan gøre allerede misfarvede tænder, hvide igen.

Sådan får du hvide tænder med bagepulver

Et af de andre råd der florerer, er at man kan bruge bagepulver til at få hvide tænder igen. Hvis man vil have hvide tænder med bagepulver, så kan man gøre det på 3 forskellige måder:

  1. Tage bagepulver direkte på tandbørsten
  2. Smøre bagepulver på tænderne med en finger
  3. Blande bagepulver med tandpastaen

Med metode et tager du en lille smule bagepulver på tandbørsten i stedet for tandpasta. Herefter børster egentlig tænderne som normalt. Bagepulveret indeholder stoffer som aktivt går ind og bearbejder emaljen som bliver hvidere. Du skal børste ca. et par minutter med denne metode.

En lidt blidere metode er nr. to, hvor du i stedet for at bruge den hårde tandbørste, påfører og gnider bagepulveret rundt med den blødere finger. Også her skal du gnide i ca. et par minutter.

Den sidste metode ligner egentlig den første rigtig meget. Forskellen her er bare at man mindsker den dårlige smag som bagepulveret kan have. Derfor blander man bagepulveret med lidt tandpasta, så det hele får en noget bedre smag. Denne metode kræver et du børster lidt mere end et par minutter, da du ikke får bagepulveret påført i ren form. Så du bør her børste i 3-4 minutter.

Er det sundt at bruge bagepulver?

Nu kommer vi så til bagsiden af medaljen. For det er bestemt ikke en metode der kan anbefales. Det er ikke ret sundt for dine tænder, at blive behandlet med en omgang bagepulver.

For det første holder effekten ikke ret lang tid med denne metode. Dette betyder, at hvis du vil blive ved med at have hvide tænder, så skal du ofte bruge bagepulver på dine tænder. Dette vil slide ret kraftigt på dine tænder og medføre at emaljen på dine tænder bliver meget tynd.

For det andet, sliber du simpelthen et lille tyndt lag af emaljen på dine tænder hver gang du bruger bagepulveret og til sidst vil dine tænder være slidt meget ned og meget sårbare. Emaljen er oven i købet noget af det hårdeste på din tand, hvilken illustrerer meget godt hvor hård metoden er.

Derfor kan vi her på tandblegningsguiden.dk ikke anbefale at du bruger bagepulver for at få hvide tænder.

Rigtig tandblegning behøver ikke være dyrt

TandblegningskitI stedet for at få hvide tænder med bagepulver, vil vi anbefale at du bruger rigtige og godkendte tandblegningskit i stedet for. Bagepulver metoden er godt nok billig og koster næsten ingenting, men den holder heller ikke længe og slider rigtig meget på dine tænder.

Det overrasker faktisk mange hvor billigt det er at bruge en rigtig og godkendt tandblegnings metode. Du kan købe en skinne samt noget gel for ca. 400-500 kroner. Det er første gang du køber sættet og så kan du senere købe opfyldning til ca. 100-200 kroner.

Ved at købe rigtige tandblegnings produkter, opnår du at effekten holder meget længere på dine tænder og at du derfor ikke skal behandle dine tænder særlig tit. Effekten holder en hel del måneder, så du måske kun behøver at blege dine tænder 1-2 gange om året. Det er meget sundere for tænderne i forhold til de mange behandlinger med bagepulver der skal til.

Så i stedet for at mishandle dine tænder ved at bruge bagepulver, vil vi anbefale at du f.eks. køber et billigt men professionelt tandblegnings sæt, som det du finder her.

Speak Your Mind

*