Tandblegning med banan? Se hvordan du gør her

Tandblegning med bananDe fleste af os vil gerne fremstå med flotte hvide tænder. Der er næsten intet så smukt som et flot smil, især hvis tænderne er smukke og hvide. Men mange af os døjer med misfarvede og gule tænder. Heldigvis findes der en række løsninger på problemet.

En af metoderne er at få sin tandlæge til at blege tænderne hvide igen. En tandrensning er ikke altid nok, men så kan tandlægen blege tænderne. Denne behandling er den mest effektive, men samtidig også den dyreste. Det er ikke billigt at gå til tandlæge i Danmark.

En noget billigere metode, som dog stadig er meget effektiv, er at købe et tandblegningskit som man kan bruge derhjemme. Det fås til ca. 400-500 kroner. Det kan du læse mere om her.

Men der findes også en række andre husråd, som er endnu billigere. De kan dog svinge en hel del i effektivitet, ligesom deres risiko for bivirkninger også svinger meget. Et af disse meget billige, men højrisiko metoder, er at bruge bagepulver til at blege tænderne med. Det er ikke en metode vi her på Tandblegningsguiden.dk kan anbefale. Men den kan dog virke i nogle tilfælde.

Hvis man ikke vil købe et professionelt tandblegningskit, så vil vi her i stedet anbefale at prøve sig med at bruge bananer til at blege sine tænder med. Ja, du læste skam rigtigt.

Der er mange som faktisk opnår nogle mærkbare resultater ved at bruge bananer til at blege sine tænder med. Det foregår simpelthen på den måde, at man først forsigtigt skræller bananen. Du kan herefter bruge selve det spiselige af bananen som du selv ønsker, du skal ikke bruge det til noget, så du kan trygt bare skynde dig at spise bananen. Det er sundt.

Sådan bleger du dine tænder med en banan

Det vi skal bruge er bananskrællen. Vi skal hverken lægge den ud så folk glider i den eller andre klovne ting. Men du skal tage den i din hånd og vende indersiden ud af, så du får et stykke af den hvide inderside imellem dine hænder. Denne hvide inderside gnider du nu mod de tænder du vil have skal være lysere.

Når du har gnedet det godt på alle tænderne, så lader du det sidde et stykke tid. Du bør egentlig sidde med munden åben, så dit spyt ikke kommer på tænderne, da det vil fjerne effekten.

Når der er gået 2-5 minutter, kan du godt fjerne det fra tænderne igen. Du kan enten tørre det af med noget papir, eller skylle godt efter med vand.

Dette er egentlig hele behandlingen. Det er ikke sikkert du kan se noget resultat lige med det samme og det kræver højest sandsynlig flere behandlinger før resultatet kommer frem.

Det skal også nævnes med det samme, at denne metode, vel nok er den mindst effektive metode der findes. Fordelen er dog, at den er yderst skånsom mod dine tænder, så der er ingen kendte bivirkninger ved denne metode.

Du kan her se en video, med en amerikansk pige der viser dig hvordan det fungerer:

Har du prøvet at blege dine tænder med en banan? Så vil jeg meget gerne høre dine erfaringer i kommentarerne herunder.

Tandblegning bliver i hvert fald ikke billigere end denne metode, men den er så heller ikke særlig effektiv. Så ønsker du en hurtigere effekt, så bør du nok købe et tandblegningssæt som dette her.

Speak Your Mind

*